Meteen naar de content

Volg KBG

Gratis Verzending Binnen Nederland 🇳🇱

Klantenservice

Over Ons

Welkom bij KBG. Wij zijn een toonaangevende auto customization garage in Nederland. Dagelijks werken wij met hoogwaardige materialen om de auto's van onze klanten nóg exclusiever te maken. We hebben besloten om onze kennis en talenten in te zetten om auto accessoires te produceren, zoals de KBG Key Hanger.

Met dezelfde precisie om het interieur van de meest exclusieve auto's te bekleden, produceren we onze accessoires ook. KBG Key Hanger is onderdeel van KBG Essentials, ons nieuwe bedrijf om auto gerelateerde accessoires te ontwikkelen. Hou onze webshop in de gaten voor al onze nieuwe producten!

Onze accessoires zijn met de hand gemaakt, van dezelfde materialen die wij op voorraad hebben om auto's te bekleden. We gebruiken uitsluitend echte leer en authentieke alcantara. Al onze producten worden tevens met de hand gemaakt. Dit zorgt voor een goede kwaliteit, omdat onze experts elk product nachecken om zeker te zijn dat het helemaal goed is.

Bij KBG Essentials vinden we het belangrijk dat jouw accessoire uniek is. Om die reden laten we je zelf je product samenstellen. Vervolgens maken we jouw eigen accessoire met de hand binnen twee werkdagen, en wordt het naar je verzonden. Want onze motto is: Customization Makes It Yours.

Kwaliteit

Echte leer & alcantara, met de hand gemaakt

100% Aanpasbaar

Kies zelf het materiaal, de kleuren en de bedrukkingen

Snel Gemaakt & Verzonden

Jouw custom KBG-sleutelhanger wordt binnen een week verzonden